15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παράταξη προέδρου ΠΟΕΔΗΝ: Το πρωί αντιμνημονιακοί, το βράδυ ΠΑΣΟΚ!

Από τη στήλη «Αλάτι & πιπέρι» του ygeionomikoi.gr

Πρόσφατα

Μπορεί ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μ. Γιαννακός να ισχυρίζεται ότι η παράταξη του Δημοκρατική Συνεργασία (πρώην ΠΑΣΚΕ) δεν στηρίζει πλέον κάποιο πολιτικό φορέα, τα γεγονότα όμως τον διαψεύδουν αφού στο πρόσφατο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ + ΔΗΜΑΡ) συμμετείχαν τα περισσότερα από τα κεντρικά στελέχη της παράταξης, όπως ο ταμίας της ΠΟΕΔΗΝ Δ. Κουρουβακάλης, το μέλος της ΕΓ Γ. Λαζαρίδης, ο πρώην πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και μέλος της ΕΓ της ΑΔΕΔΥ Στ. Κουτσουμπέλης (παραβέθηκε σε συνεδριάσεις της ΚΟΕΣ) και πολλοί άλλοι όπως θα δείτε στις σχετικές φωτογραφίες που ανέβηκαν στο διαδίκτυο.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως μπορούν στελέχη της παράταξης του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ την ίδια μέρα να φωνάζουν «δωρεάν υγεία για όλο το λαό, πάρτε τα μνημόνια και φύγετε από εδώ» και μετά να συμμετέχουν άνετα στο συνέδριο μαζί με το Γ.Α. Παπανδρέου, τον Ανδρέα Λοβέρδο και τους άλλους εφαρμοστές των μνημονίων στην Ελλάδα και στο χώρο της υγείας.

Αν μη τι άλλο, η ιδεολογική τους συνέπεια είναι υπό αμφισβήτηση από τις ενέργειες τους!

Και ας μη χρησιμοποιούν το επιχείρημα ότι «εμείς και αν βγουν οι δικοί μας πάλι θα φωνάζουμε», γιατί εφόσον βοηθήσουν ΠΑΣΟΚ ΝΔ να έρθουν στην εξουσία ξανά, θα έχουν κάνει ξανά μεγάλη ζημιά και θα έχουν βοηθήσει στη διαιώνιση της μνημονιακής πολιτικής, και οι όποιες αντιμνημονιακές και αντικυβερνητικές τους διαμαρτυρίες που θα ακολουθήσουν, θα είναι απλά συνδικαλιστική υποκρισία.

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις