Εκλογές ΕΣΠΗΤ: Μια «εργάτρια» της ΕΡΤopen υποψηφία στις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων σε ΠΟΕΣΥ

Οι εκλογές στην Ένωση Συντακτών Περιοδικού Ηλεκτρονικού Τύπου πραγματοποιούνται Παρασκευή 16 και Σάββατο 17 Ιούνη - Έναρξη ψηφοφορίας: 8.30πμ. – Λήξη ψηφοφορίας: 8.30μμ. (και για τις δύο ημέρες)

Σε μια εποχή που οι μάσκες πέφτουν, άνθρωποι που αποδεδειγμένα και έμπρακτα κρατούν γενναία και έντιμη στάση ζωής,είναι αυτοί που αξίζουν να έχουν μια σημαντική θέση στα θεσμικά όργανα για την εκπροσώπηση των ανέργων και των εργαζομένων, τα δικαιώματα των οποίων πλήττονται δραματικά.

Η δημοσιοράφος Μαρία Κωνσταντοπούλου με την ενεργή και ουσιαστική παρουσία της στη λειτουργία της ασυμβίβαστης αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤopen και της ertopen.com, σε συνδυασμό με τη δυναμική και αξιοπρεπή στάση ζωής μπροστά στο αδιέξοδο της ανεργίας και των δυσκολίων ζωής, διεκδικεί με το ψηφοδέλτιο της «Δημοσιογραφικής Ανανέωσης & Ενωτικής Κίνησης Δημοσιογράφων» μια ενωτική δράση – αντίδραση όλων αυτών που πλήττονται θέτοντας υποψηφιότητα στις φετινές εκλογές της ΕΣΠΗΤ για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο 8ο Συνέδριο της ΠΟΕΣΥ.

Η Μ. Κωνσταντοπούλου θα μιλήσει το Σάββατο 16/3 για την υποψηφιότητά της αλλά και για την επισφάλεια, την απληρωσιά και την εργασιακή ζούγκλα που επικρατεί στο χώρο του περιοδικού – ηλεκτρονικού Τύπου, στην εκπομπή της ΕΡΤopen «Στη δουλειά και στον αγώνα» (12.00-13.00).