18.1 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Παγκρήτια παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΥΠΕ Κρήτης τη Δευτέρα 12/6

Και ώρα 12 το μεσημέρι, με αίτημα να μην απολυθεί κανένας από τους επικουρικούς και τους εργαζόμενους με ελαστικές σχέσεις

Πρόσφατα

Με αίτημα να μην απολυθεί κανείς επικουρικός ή άλλος εργαζόμενος με ελαστικές σχέσεις εργασίας, και να διασφαλιστούν μόνιμες και σταθερές σχέσεις εργασίας για όλους τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία της Κρήτης, οι εργαζόμενοι από τα νοσοκομεία του νησιού πραγματοποιούν τη Δευτέρα 12 Ιούνη και ώρα 12 το μεσημέρι, παγκρήτια παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΥΠΕ. Να σημειωθεί πως για τη συμμετοχή των εργαζομένων στην κινητοποίηση έχει προγραμματιστεί στάση εργασίας.

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, το Σεπτέμβριο λήγουν οι παρατάσεις συμβάσεων 100 εργαζόμενων (ιατρών , νοσηλευτών και άλλων ειδικοτήτων στα Νοσοκομεία του Νησιού. Γι’ αυτό και τα Σωματεία, σε σύσκεψη στις 6 Ιούνη, αποφάσισαν να διεκδικήσουν την μη απόλυση των συναδέλφων τους, όπως επίσης κανενός εργαζόμενου με ελαστικές σχέσεις. Επίσης, συμφώνησαν να ζητηθεί από την ΠΟΕΔΗΝ να οργανώσει πανελλαδική κινητοποίηση για το θέμα έξω από το υπουργείο Υγείας το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου ή το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις