21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ανακοίνωση ΜΕΤΑ για τη Νέα Φιλαδέλφεια

ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση των αντιπροσώπων στη 2η Συνδιάσκεψη του ΜΕΤΑ

Πρόσφατα

Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε τα γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια σχετικά με το γήπεδο και βλέπουμε τη δράση κατευθυνόμενων «οπαδών» που καμιά σχέση δεν έχουν με τα πραγματικά συμφέροντα της ΑΕΚ, των χιλιάδων φιλάθλων της και των πολιτών της περιοχής.

Τη στιγμή που η χώρα στενάζει με περικοπές μισθών και συντάξεων, με χαράτσια, με απολύσεις, με 1.500.000 ανέργους, με τη νεολαία να μεταναστεύει, με την αρπαγή της πρώτης κατοικίας, με τη συνεχή διεύρυνση της φτώχειας και της εξαθλίωσης για όλο και μεγαλύτερα τμήματα του πληθυσμού, με τις χιλιάδες αυτοκτονίες, με τις σοβαρές ελλείψεις στα σχολεία, τα νοσοκομεία, τους δήμους κ.λπ, η κυβέρνηση και η Περιφέρεια Αττικής, κατ’ εντολήν της Ε.Ε., συντηρεί, συγκαλύπτει και χρηματοδοτεί ιδιωτικά γήπεδα (παλαιότερα του Ολυμπιακού, σήμερα της ΑΕΚ, του ΠΑΟ και το μπάσκετ του Πανιωνίου). Εντάσσεται απροκάλυπτα στη γενικότερη πολιτική που εφαρμόζουν, δίνοντας γη και ύδωρ στα μεγάλα αφεντικά, ντόπια και ξένα (δίνοντας 35.000.000 ευρώ και το νέο ρυθμιστικό σχέδιο που ξεπουλάει και τους τελευταίους δημόσιους χώρους).

Η προσπάθεια φίμωσης, απαγόρευσης και τρομοκράτησης σε όσους αντιστέκονται ενάντια σε οικονομικά και επιχειρηματικά συμφέροντα ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Το ΜΕΤΑ, συνεπές στις αρχές και στις ιδέες του, καταδικάζει όλα όσα έχουν συμβεί στο χώρο του Δημαρχείου και στους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους (ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και ΣΤΡΟΥΓΚΑ), όπως και την προσπάθεια εκφοβισμού και στοχοποίησης της Δημοτικής Αρχής, υπαλλήλων και αγωνιστών της περιοχής.

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του ΜΕΤΑ, αλλά και την εργατική τάξη της χώρας μας, ανεξάρτητα αν είναι οπαδοί ή όχι της ΑΕΚ, να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους και τους πολίτες της που ζουν και εργάζονται στη Νέα Φιλαδέλφεια και να ορθώσουν τείχος απέναντι στις οπαδικές και επιχειρηματικές απειλές των μεγαλοπαραγόντων του ποδοσφαίρου που τις αξιοποιούν για την υπεράσπιση των συμφερόντων τους που καμιά σχέση δεν έχουν με τα συμφέροντα των φιλάθλων και της κοινωνίας.

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις