2.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023

Μεσόγεια: Παράνομος πλειστηριασμός εκτός Ειρηνοδικείου

Πρόσφατα

Στις 8 Φλεβάρη, μέλη της συλλογικότητας «Πολίτες κατά των Πλειστηριασμών στα Μεσόγεια», κάποιοι ανεξάρτητοι Πολίτες Κατά των Πλειστηριασμών, σε συνεργασία με μέλη του Κινήματος «Δεν Πληρώνω», ήταν παρόντες σε υποβολή της μήνυσης που έγινε για πλειστηριασμό – μαϊμού στο Κορωπί στις 14 Δεκέμβρη 2016. Οι παραπάνω κινηματικές συλλογικότητες δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν στις επάλξεις και κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Θα τους βρουν αντίθετους σε κάθε προσπάθεια των παλαιών και νέων εγκληματικών κυκλωμάτων, που στόχο έχουν την αρπαγή δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και καλούν και τον υπόλοιπο κόσμο να ενωθεί μαζί τους.

Όσον αφορά στην υπόθεση:

Στην Εισαγγελία Αθηνών, κατατέθηκε μήνυση κατά της Τράπεζας Πειραιώς και κατά των συμβολαιογράφων Αθηνών Ουρανίας Καϋμενάκη και Πειραιώς Στέφανου Βασιλάκη, για παράνομη τέλεση πλειστηριασμού εκτός Ειρηνοδικείου, και συγκεκριμένα… ο πλειστηριασμός έγινε μεταξύ των «ενδιαφερόμενων» στο… πεζοδρόμιο!!!

Και πώς αποδεικνύεται ότι δεν έγινε κανένας πλειστηριασμός την ημέρα εκείνη, την 14η Δεκέμβρη 2016; Από τους δεκάδες αγωνιστές του κινήματος κατά των πλειστηριασμών που δεν άφησαν να διενεργηθεί, όπως κάνουν τα τελευταία δυόμισι χρόνια, καμία τέτοια διαδικασία αλλά και από έγγραφο της αστυνομίας (παρακάτω), όπου αναφέρει: «…όπως προκύπτει από το αρχείο της Υπηρεσίας μας, την 14-12-2016 είχα προσέλθει περίπου πενήντα (50) άτομα στην είσοδοα του Ειρηνοδικείου Κρωπίας με αναρτημένο πανό κατά των τραπεζών και τοκογλύφων, καθώς επίσης και τρεις (3) συμβολαιογράφοι για διεξαγωγή πλειστηριασμών, οι οποίοι όμως βλέποντας το συγκεντρωμένο πλήθος δεν εκδήλωσαν πρόθεση να εισέλθουν εντός του Ειρηνοδικείου για την διεξαγωγή πλειστηριασμών».

pleistiriasmos-katoikias-apantisi-astinomias-kropia

Ωστόσο, ο πλειστηριασμός έγινε. Πού; Αυτό η δικαιοσύνη μένει να το διαλευκάνει, αλλά σίγουρα οι «δικαιολογίες» και οι «απαντήσεις» των εγκαλούμενων συμβολαιογράφων κάθε άλλο παρά… απώλεια μνήμης δείχνουν. Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην έγκληση του κατατέθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών: έγιναν τηλεφωνήματα στους δύο εγκαλουμένους, « αρχικά στην αναπληρώτρια υπάλληλο του πλειστηριασμού και πρώτη εγκαλουμένη κα Καϋμενάκη, η οποία στην μία και μοναδική τηλεφωνική μας επικοινωνία ομολόγησε ότι την 14/12/2016 ΔΕΝ ΘΥΜΟΤΑΝ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ, παραπέμποντας μας στον δεύτερο εγκαλούμενο. Είναι απορίας άξιος πως αυτό που αρνήθηκε η πρώτη εγκαλούμενη, το επιβεβαίωσε ο δεύτερος εγκαλούμενος, ο οποίος μάλιστα, στην τηλεφωνική επικοινωνία μας την 04/01/2017, “ανεπιφύλακτα” μας δήλωσε ότι “η αναπληρώτρια του και πρώτη εγκαλουμένη, εισήλθε στο εσωτερικό του Ειρηνοδικείου Κρωπίας, όχι από την είσοδό του, αλλά δήθεν από την πίσω πόρτα του Ειρηνοδικείου με την βοήθεια των αστυνομικών του Τμήματος Κορωπίου, που στεγάζεται στο ίδιο κτήριο σε άλλο τμήμα αυτού!!!”».

Και εδώ γεννάται το ερώτημα: αφού η ίδια η αστυνομία λέει πως δεν έγινε κανένας πλειστηριασμός την ημέρα εκείνη στο Ειρηνοδικείο Κρωπίας και ότι οι συμβολαιογράφοι «δεν εκδήλωσαν πρόθεση να εισέλθουν εντός του Ειρηνοδικείου για την διεξαγωγή πλειστηριασμών», πώς βρέθηκαν εντός του κτηρίου και μάλιστα από την πίσω πόρτα; Μήπως έγινε αλλού ο πλειστηριασμός; Τηλεφωνικώς; Στο πεζοδρόμιο; Το Συντονιστικό των συμβολαιογράφων που εκείνη την ημέρα είχε εξαγγείλει αποχή από τους πλειστηριασμούς έχει γνώση για τη συγκεκριμένη περίπτωση και τι λέει;

Απόσπασπα από την έγκληση (το πλήρες κείμενο το έχει στα χέρια της το ergasianet.gr):

Ι.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ 14/12/2016

Και κατά την ημέρα εκείνη, έξωθεν του Καταστήματος του Ειρηνοδικείου Κρωπίας, είχε συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός πολιτών, αποτελούμενο τόσο από πολίτες των οποίων οι περιουσίες θα εκτίθεντο στον πλειστηριασμό, όσο και πολίτες μέλη της κίνησης «Πολίτες Κατά των Πλειστηριασμών στα Μεσόγεια». Το συγκεντρωμένο πλήθος για άλλη μια φορά είχε αποκλείσει, όχι μόνο της είσοδο του Ειρηνοδικείου, που οδηγεί στο εσωτερικό του, αλλά και την εξώθυρα – είσοδο στον προαύλιο χώρο αυτού, αποκλείοντας σε οποιονδήποτε την δυνατότητα να εισέλθει στον προαύλιο χώρο έμπροσθεν του Ειρηνοδικείου και στο εσωτερικό αυτού. Μάλιστα και η πρώτη εγκαλούμενη, Συμβολαιογράφος Αθηνών Ουρανία Καϋμενάκη, που την ημέρα εκείνη εμφανίστηκε ως αναπληρώτρια του ορισθέντος ως υπαλλήλου του πλειστηριασμού – δεύτερου εγκαλουμένου, Στέφανου Βασιλάκη ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΗ ΕΦΙΚΤΟ, καθ’ όλο το χρονικό διάστημα από τις 16:00μ.μ. έως και την 17:00μ.μ. να εισέλθει στο Κατάστημα και να διενεργήσει οποιαδήποτε διαδικασία πλειστηριασμού. Παρέμεινε καθ’ όλο το διάστημα αυτό επί του οδοστρώματος της οδού Κάσσου, έμπροσθεν του Ειρηνοδικείου Κρωπίας, συνοδεία άλλων συναδέλφων της – υπαλλήλων πλειστηριασμού κι εν συνεχεία μετά την 17:00 μ.μ. αποχώρησε άπραγη.

Τούτο συνομολογείται, όχι μόνο από την νόμιμη εκπρόσωπο της εταιρείας μας, που επίσης παρίστατο στο σημείο, αλλά και από δεκάδες πολιτών, που επίσης παρίσταντο την συγκεκριμένη ημέρα, τις συγκεκριμένη χρονική περίοδο, στο συγκεκριμένο σημείο και ευθαρσώς συνομολογούν ότι δεν εισήλθε ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ εντός του Καταστήματος του Ειρηνοδικείου Κρωπίας και ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ δεν πραγματοποιήθηκε εκείνη την ημέρα.

Μάλιστα τούτο βεβαιώνεται και σε σχετικό έγγραφο, που αιτηθήκαμε και λάβαμε από το Αστυνομικό Τμήμα Κρωπίας, με το οποίο βεβαιώνεται ότι οι τρεις (3) συμβολαιογράφοι για διεξαγωγή πλειστηριασμών που είχαν προσέλθει στο Ειρηνοδικείο Κρωπίας, δεν εκδήλωσαν πρόθεση να εισέλθουν εντός του Ειρηνοδικείου Κρωπίας για την διεξαγωγή πλειστηριασμών κι ως εκ τούτου, την ημέρα εκείνη δεν εισήλθαν σε αυτόν, βλέποντας το συγκεντρωμένο πλήθος πενήντα (50) περίπου πολιτών, που βρίσκονταν στην είσοδο του Ειρηνοδικείου με αναρτημένο πανό κατά των τραπεζών και τοκογλύφων.

Κι ενώ έτσι εξελίχθηκαν τα γεγονότα την ημέρα εκείνη, που είχαν σαν αποτέλεσμα την ματαίωση, για λόγους ανωτέρας βίας, όλων των πλειστηριασμών, που είχαν οριστεί για την 14/12/2016, λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 27/12/2016 και 28/12/2016, αντίστοιχα, μας επεδόθησαν από τις τράπεζες ALPHA BANK και ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, αναγγελίες των υφισταμένων σε βάρος μας απαιτήσεων τους, αιτούμενες αντίστοιχα την προνομιακή κατάταξή τους στον πίνακα κατάταξης, που θα συνέτασσε ο επί του πλειστηριασμού υπάλληλος και δεύτερος εξ υμών, Στέφανος Βασιλάκης. Ήταν τεράστια η έκπληξή μας όταν λάβαμε γνώση του περιεχομένου των εν λόγω εγγράφων, καθώς μέσω αυτών, για πρώτη φορά, πληροφορηθήκαμε ότι την 14/12/2016, ημέρα Τετάρτη και δυνάμει της από υπ’ αριθμ 2769/03-11-2016 Δ’ Επαναληπτικής Περίληψης της υπ’ αριθμ. 2695/24-11-2015 Κατασχετήριας Έκθεσης Ακίνητης Περιουσίας του Δικαστικού Επιμελητή της περιφέρειας του Εφετείου Αθηνών, Ιωάννη Γ. Μητρογιάννη, διενεργήθηκε, όπως φέρεται, με επίσπευση της τρίτης εγκαλουμένης, εντός του Καταστήματος του Ειρηνοδικείου Κρωπίας κι ενώπιον της πρώτης εγκαλουμένης, Συμβολαιογράφου Αθηνών Ουρανίας Καϋμενάκη, αναπληρούσα δυνάμει της από 14/12/2016 απόφασης του Προέδρου του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης του Πρωτοδικείου Πειραιά τον κωλυόμενο δεύτερο εγκαλούμενο, που είχε οριστεί ως ο επί του πλειστηριασμού υπάλληλος, «δημόσιος αναγκαστικός πλειστηριασμός» και εκπλειστηριάστηκε η ακίνητη περιουσία μας, όπως τούτη λεπτομερώς περιγράφεται στην ως άνω περίληψη με υπερθεματίστρια (!!!) την ίδια την επισπεύδουσα και τρίτη εγκαλούμενη.

Ως πρώτη αντίδραση αποστείλαμε την 09/01/2017 στους τρεις εγκαλουμένους, την από 09/01/2017 εξώδικη όχλησή μας – δήλωση – διαμαρτυρία με πρόσκληση και προειδοποίηση, με την οποία αφενός διαμαρτυρηθήκαμε για τον φερόμενο πλειστηριασμό των ακινήτων μας και την «μεθοδολογία», που από κοινού σχεδίασαν κι εκτέλεσαν οι τρεις εγκαλούμενοι, προκειμένου να «κλείσουν» το θέμα του πλειστηριασμού των ακινήτων μας, στις τιμές που αυτοί είχαν προσδιορίσει κι εκτιμήσει, κι αφετέρου τους καλέσαμε να μας παράσχουν πλήρη ενημέρωση περί των θέσεων κι απόψεων τους, δεδομένου ότι μέχρι εκείνη την ημέρα, δεν μας είχε κοινοποιηθεί κανένα απολύτως έγγραφο από αυτούς, αναφορικά με τον φερόμενο πλειστηριασμό, ούτε είχε μεταγραφεί η κατακυρωτική έκθεση του πλειστηριασμού στο αρμόδιο Υποθηκοφυλακείο Κρωπίας. Ήταν τα έγγραφα των τραπεζών ALPHA BANK και Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, που στην κυριολεξία μας πληροφόρησαν για τον δήθεν γενομένο πλειστηριασμό!!!

Επί της εξώδικης όχλησής μας δεν υπήρξε μέχρι σήμερα καμία απολύτως απάντηση. Μάλιστα αυτής της έγγραφης εξώδικης όχλησης, είχαν προηγηθεί τηλεφωνήματα, αρχικά στην αναπληρώτρια υπάλληλο του πλειστηριασμού και πρώτη εγκαλουμένη κα Καϋμενάκη, η οποία στην μία και μοναδική τηλεφωνική μας επικοινωνία ομολόγησε ότι την 14/12/2016 «ΔΕΝ ΘΥΜΟΤΑΝ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ», παραπέμποντας μας στον δεύτερο εγκαλούμενο. Είναι απορίας άξιος πως αυτό που αρνήθηκε η πρώτη εγκαλούμενη, το επιβεβαίωσε ο δεύτερος εγκαλούμενος, ο οποίος μάλιστα, στην τηλεφωνική επικοινωνία μας την 04/01/2017, «ανεπιφύλακτα» μας δήλωσε ότι «η αναπληρώτρια του και πρώτη εγκαλουμένη, εισήλθε στο εσωτερικό του Ειρηνοδικείου Κρωπίας, όχι από την είσοδό του, αλλά δήθεν από την πίσω πόρτα του Ειρηνοδικείου με την βοήθεια των αστυνομικών του Τμήματος Κορωπίου, που στεγάζεται στο ίδιο κτήριο σε άλλο τμήμα αυτού!!!»

Πρόκειται για ανυπόστατους και ψευδείς στο σύνολό τους ισχυρισμούς, η αναλήθεια των οποίων αποδεικνύεται, όχι μόνο με έγγραφα, αλλά από τις μαρτυρίες δεκάδων παρισταμένων πολιτών. Είναι δε αξιοπερίεργο, ακόμη και αν δεχθούμε ως αληθές το γεγονός ότι η πρώτη εγκαλουμένη εισήλθε, εκείνη την ημέρα, από την πίσω είσοδο του Ειρηνοδικείου Κρωπίας (!!!), πως εισήλθε «προνομιακά» και ο εκπρόσωπος της τρίτης εγκαλουμένης κι εν τέλει μοναδικής υπερθεματίστριας του πλειστηριασμού!!! Και γιατί η ίδια συμβολαιογράφος και πρώτη εγκαλούμενη δεν διενήργησε και τους άλλους πλειστηριασμούς, για τους οποίους είχε οριστεί επίσης ως αρμόδια υπάλληλος!!! Εισήλθε, δηλαδή, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των εγκαλουμένων, στο Ειρηνοδικείο Κρωπίας συνοδεία της τρίτης εγκαλούμενης, διενήργησε έναν και μοναδικό πλειστηριασμό των ακινήτων μας και αποχώρησε…..Όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί επιδέχονται Δικαστικής εκτίμησης και περαιτέρω ελέγχου….

ΙΙ. ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ – ΤΕΛΕΣΘΕΝΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ

1) ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ

Σύμφωνα με το άρθρ. 386 Π.Κ. «1. Όποιος με σκοπό να αποκομίσει ο ίδιος ή άλλος παράνομο περιουσιακό όφελος βλάπτει ξένη περιουσία πείθοντας κάποιον σε πράξη, παράλειψη ή ανοχή με την εν γνώσει παράσταση ψευδών γεγονότων σαν αληθινών ή την αθέμιτη απόκρυψη ή παρασιώπηση αληθινών γεγονότων τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών. και αν η ζημιά που προξενήθηκε είναι ιδιαίτερα μεγάλη, με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών. 2. Οι διατάξεις του άρθρου 72 για το κατάστημα εργασίας εφαρμόζονται και εδώ. 3. Επιβάλλεται κάθειρξη μέχρι δέκα ετών: α) αν ο υπαίτιος διαπράττει απάτες κατ’ επάγγελμα ή κατά συνήθεια και β) αν οι περιστάσεις υπό τις οποίες έγινε η πράξη μαρτυρούν ότι ο υπαίτιος είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος».

Εν προκειμένω στις 14 Δεκεμβρίου 2016 οι τρεις εγκαλούμενοι ενεργώντας από κοινού, συναποφάσισαν και συνεκτέλεσαν σε βάρος μας την άδικη και παράνομη πράξη της απάτης σε βαθμό κακουργήματος, «πραγματοποιώντας» δημόσιο αναγκαστικό πλειστηριασμό των ακινήτων μας σε χώρο εκτός του ορισθέντα τόπου πλειστηριασμού, ήτοι του Καταστήματος του Ειρηνοδικείου Κρωπίας. Συγκεκριμένα:

Η πρώτη εγκαλούμενη, ενεργώντας εκείνη την ημέρα ως αναπληρώτρια του δεύτερου εγκαλουμένου, ως υπάλληλος του πλειστηριασμού φέρεται να εισήλθε στο εσωτερικό του Ειρηνοδικείου Κρωπίας και διενήργησε τον δημόσιο αναγκαστικό πλειστηριασμό σε βάρος της ακίνητης περιουσίας μας. Τούτο δε φέρεται να το έπραξε, αντίθετα, όχι μόνο με όσα συνομολογούν οι αυτόπτες μάρτυρες, όχι μόνο με όσα αποδεικνύονται από έγγραφα και φωτογραφίες, αλλά και με όσα η ίδια ομολόγησε κατά την μία και μοναδική τηλεφωνική μας επικοινωνία.

Είναι δε προφανές ότι η πρώτη εγκαλούμενη ενήργησε τα ανωτέρω κατόπιν συνεννόησης και προσχεδίασης με τον δεύτερο εγκαλούμενο και την τρίτη εγκαλουμένη και προκειμένου η τελευταία, αφενός να αποφύγει πλέον τους επαναλαμβανόμενους πλειστηριασμούς κι αφετέρου να αποκομίσει περιουσιακό όφελος σε βάρος της περιουσίας μας, αποκτώντας ακίνητα μεγάλης αντικειμενικής και εμπορικής αξίας στην χαμηλή τιμή α΄ προσφοράς, όπως αυτή προσδιορίστηκε στην έκθεση κατάσχεσης και την περίληψη αυτής, που συνέταξε ο δικαστικός επιμελητής – συνεργάτης της τρίτης εγκαλούμενης.

Αποτέλεσμα των ως άνω παράνομων και ποινικά κολάσιμων πράξεων, ήτοι της διενέργειας άκυρου πλειστηριασμού, «μαϊμού πλειστηριασμού», ήταν να εμφανιστεί, ως μοναδική ενδιαφερόμενη, για να αποκτήσει τα ακίνητά μας στον δήθεν διενεργηθέντα δημόσιο πλειστηριασμό, η ίδια η επισπεύδουσα τρίτη εγκαλούμενη, και να αποκτήσει ακίνητα, ήτοι συνολικά τις τέσσερις (4) ανωτέρω λεπτομερώς περιγραφόμενες μεζονέτες – μονοκατοικίες, έναντι συνολικού πλειστηριάσματος ποσού ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΕΞΗΝΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ (562.350,00€).

2) ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ

Σύμφωνα με το άρθρο 259 Π.Κ.: «Υπάλληλος που με πρόθεση παραβαίνει τα καθήκοντα της υπηρεσίας του με σκοπό να προσπορίσει στον εαυτό του ή σε άλλον παράνομο όφελος ή για να βλάψει το κράτος ή κάποιον άλλο τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών, αν η πράξη αυτή δεν τιμωρείται με άλλη ποινική διάταξη».

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, τόσο η πρώτη εγκαλούμενη ως αναπληρώτρια υπάλληλος του δημόσιου αναγκαστικού πλειστηριασμού, ενώπιον της οποίας φέρεται να διενεργήθηκε ο εν λόγω πλειστηριασμός, όσο και ο δεύτερος εγκαλούμενος, που είχε εξαρχής οριστεί ως ο υπάλληλος του πλειστηριασμού κατά την αρχικά ορισθείσα ημερομηνία του πλειστηριασμού και στις μετέπειτα κατ’ επανάληψη ορισθείσες ημερομηνίες, με πρόθεση παραβίασαν τα καθήκοντά τους και δη το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της δημοσιότητας των πλειστηριασμών, διενεργώντας «πλειστηριασμό» σε χώρο εκτός του ορισθέντος Καταστήματος του Ειρηνοδικείου Κρωπίας, χωρίς να τηρηθεί δημοσιότητα της διαδικασίας, με μοναδική παριστάμενη την επισπεύδουσα και τρίτη εγκαλουμένη. Ενήργησαν δε με αυτόν τον τρόπο, προκειμένου να προσπορίσουν περιουσιακό όφελος στον εαυτό τους, εισπράττοντας δικαιώματα επί του πλειστηριασμού, αλλά και στην τρίτη εγκαλούμενη – εντολέα τους, στην οποία περιήλθαν παράνομα τα ακίνητά μας, χωρίς να υπάρξει η δυνατότητα περισσοτέρων πλειοδοτών κι ως εκ τούτου μεγαλύτερου πλειστηριάσματος από την διάθεση σε πλειστηριασμό των ακινήτων μας.

3) ΨΕΥΔΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗ

Σύμφωνα με το άρθρο 242Π.Κ.: «1. Υπάλληλος που στα καθήκοντά του ανάγεται η έκδοση ή σύνταξη ορισμένων δημόσιων εγγράφων, αν σε τέτοια έγγραφα βεβαιώνει με πρόθεση ψευδώς περιστατικό που μπορεί να έχει έννομες συνέπειες, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον εντός έτους.

3.Αν όμως ο υπαίτιος κάποιας από τις πράξεις των παραγράφων 1 και 2 είχε σκοπό να προσπορίσει στον εαυτό του ή σε άλλον αθέμιτο όφελος ή να βλάψει παράνομα άλλον, επιβάλλεται κάθειρξη, εάν το συνολικό όφελος ή η συνολική βλάβη υπερβαίνουν το ποσό των εκατόν είκοσι χιλιάδων (120.000) ευρώ.»

Στην προκειμένη περίπτωση η πρώτη και δεύτερος των εγκαλουμένων συνέταξαν και υπέγραψαν ή ενδεχομένως θα συντάξουν και υπογράψουν εν ευθέτω χρόνω όλα τα σχετικά με τον δήθεν διενεργηθέντα πλειστηριασμό έγγραφα (κατακυρωτική έκθεση, πίνακα κατάταξης αναγγελθέντων δανειστών κ.α.), τα οποία προτιθέμεθα να προσβάλλουμε, ασκώντας κάθε απαιτούμενο ένδικο μέσο και βοήθημα.

Επειδή τους ανωτέρω ισχυρισμούς αποδεικνύουμε με έγγραφα και μάρτυρες, επιφυλασσόμενοι όπως προσκομίσουμε εν ευθέτω χρόνο στην σχηματισθείσα δικογραφία, επιπλέον αποδεικτικά στοιχεία και μαρτυρικές καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, πέραν των ήδη αναφερομένων κατωτέρω.

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις