Αναστολή της στάσης εργασίας στα κανάλια για το «μαύρο» στο MEGA

Ανεστάλη η στάση εργασία που είχαν κηρύξει ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΕΣΗΕΑ, ΕΤΙΤΑ, ΕΠΗΕΑ στους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας για την Τετάρτη 15/2, από τις 18.00 έως τις 21.00, λόγω του «μαύρου» που επιχειρούσε να ρίξει η DIGEA στο MEGA. Το δικαστήριο εξέδωσε ως προσωρινό μέτρο τη συνέχιση της κανονικής εκπομπής του σήματος του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού. Είχε προηγηθεί αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της ΕΤΙΤΑ, 115 εργαζομένων του MEGA και μια πρόσθετη παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ

Μετά τη σημερινή απόφαση του δικαστηρίου που διατάσσει αναστολή των ενεργειών της DIGEA εις βάρος του MEGA και τη μείωση του σήματός του μέχρι να βγει η απόφαση της προσωρινής διαταγής που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι του MEGA μέσω των σωματείων τους, αναστέλλουμε τις κινητοποιήσεις που είχαν εξαγγελθεί για σήμερα.

Παραμένουμε όμως σε εγρήγορση με διαρκή συνεδρίαση των διοικητικών συμβουλίων των ομοσπονδιών ΠΟΣΠΕΡΤ και ΠΟΕΣΥ, ώστε να επανεκτιμηθούν τα νέα δεδομένα και να προχωρήσουμε σε ενδεχόμενες συνδικαλιστικές ενέργειες.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ δηλώνει και το έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται τις διώξεις απ’ όπου κι αν προέρχονται, ούτε βέβαια και η σημερινή αγωγή του … STAR !! ενάντια στον αγώνα μας για να μην πέσει μαύρο στο MEGA.

Ο αγώνας για εργασία με αξιοπρέπεια και το δίκαιο και νόμιμο των διεκδικήσεων θα είναι συνεχής και δεν μας τρομάζει κανείς.

Η ενότητα των εργαζομένων και των σωματείων τους απέναντι σε αυτούς που επιβουλεύονται τις ζωές μας θα μας οδηγήσει στη νίκη.