ΠΑΣΕ Wind: Ενημέρωση για την ημέρα της απεργίας στις 2 Φλεβάρη και τα «καψόνια» της διοίκησης

Φωτογραφία αρχείου

Όπως ενημερώνει το ΠΑΣΕ Wind, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 24ωρη απεργία του Σωματείου στις 2 Φλεβάρη, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του τριήμερου κινητοποιήσεων των εργαζομένων στις τηλεποικοινωνίες (σ.σ.: συμμετείχαν το Σωματείο Εργαζομένων στη Nokia Ελλάδας και το Σωματείο Εργαζομένων στη Cyta Hellas). Πραγματοποιήθηκαν απεργιακές συγκεντρώσεις στα κτήρια της Wind με ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων αλλά και πολλών αλληλέγγυων από άλλα σωματεία, συνελεύσεις γειτονιών και άλλες συλλογικότητες. Επίσης, καταγράφηκαν σημαντικά ποσοστά απεργών πανελλαδικά στην εταιρεία.

Τα «καψόνια» της διοίκησης

Από την πλευρά της η διοίκηση, όπως καταγγέλλει το ΠΑΣΕ Wind, σε συνέχεια της παρεμπόδισης της ενημέρωσης των εργαζομένω για την απεργία, «αναθέτοντας στους μη αρμόδιους για τέτοιες «δουλειές» συναδέλφους μας φύλακες security να σκίζουν τις αφίσες, συχνά και μπροστά μας», συνέχισε την ίδια στάση και κατά την ημέρα της απεργίας. Π.χ., έδωσαν εντολή να διακοπεί η παροχή ρεύματος στο γραφείο του Σωματείου για να μην λειτουργήσει η μικροφωνική και μάλιστα την ώρα που αυτή ήταν ενεργή, προκαλώντας ζημιά στον εξοπλισμό, δεν έδιναν πρόσβαση στο γραφείο του Σωματείου κτλ. «Να ενημερώσουμε λοιπόν ότι τέτοιου είδους καψόνια δεν μας πτοούν και δεν κατάφεραν να πλήξουν την απεργία αλλά μόνο την εικόνα της διοίκησης (για άλλη μια φόρα)», σημειώνει το Σωματείο.

«Η κινητοποίηση μας πήγε καλά και αποτελεί έναν σημαντικό σταθμό στον αγώνα μας για την υπεράσπιση των θέσεων εργασίας και την υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας. Τα τρία σωματεία στη Nokia, Cyta και Wind ολοκληρώσαμε έναν κύκλο κινητοποιήσεων και επιδίωξη μας είναι να συνεχίσουμε προς την ίδια κατεύθυνση και με τη σύνδεση του αγώνα και άλλων σωματείων. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να χαιρετήσουμε τη στάση των συναδέλφων μας απεργών και να ευχαριστήσουμε όλους τους αλληλέγγυους από άλλα σωματεία και συλλογικότητες που μας συμπαραστάθηκαν έμπρακτα», συμπληρώνει.

Μπροστά στην αδιάλλακτη στάση, τους εκφοβισμούς της διοίκησης απαντάμε συλλογικά και δυναμικά! Στις φόρμες δηλώνουμε ΑΠΕΡΓΙΑ! Είμαστε σε αγωνιστική ετοιμότητα, προσηλωμένοι στις διεκδικήσεις μας με σκοπό τη βελτίωση των συνθηκών και την υπερασπίσει των θέσεων εργασίας και την υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης με βάση τις ανάγκες μας.

ΓΙΑ ΤΙΣ 2/2/17 ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ,
ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΣΣΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ