Το Ρεσάλτο στη Γαλέρα (ΜΕΤΑ – Συνεργαζόμενοι Αγωνιστές) αλλά και άλλοι αγωνιστές, συνδικαλιστές καλούμε σε ανοιχτή σύσκεψη τη Δευτέρα 23 Γενάρη 2017, στις 6μμ., στο Σύλλογο Τ.Τ., Πειραιώς 9-11, στον 1ο όροφο (στάση μετρό Ομόνοια).

Σκοπός της σύσκεψης, να συνδιαμορφώσουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις για ένα ευρύτερο εκλογικό κατέβασμα στο Συνέδριο του ΕΚΑ, που θα γίνει στις 5 Φλεβάρη. Θεωρούμε ότι:

  • στην Εργατική Τάξη σήμερα μπαίνει το ιστορικό καθήκον όχι μόνο να αγωνιστεί για την επαναφορά και διεύρυνση των εργασιακών, κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων που απωλέσθησαν στη μνημονιακή περίοδο, αλλά και να γίνει η εμπροσθοφυλακή στη μάχη για τη ρήξη με τις πολιτικές της λιτότητας και το βραχνά των μνημονίων, ανοίγοντας έναν άλλο δρόμο για όλους τους «από κάτω» .
  • θα πρέπει να συγκεντρώσουμε δυνάμεις ενάντια στην ηττοπαθή γραφειοκρατία, τον κυβερνητισμό και τις «συμμαχίες» του, που κινούνται για την διάλυση και την απογοήτευση των αγωνιζόμενων πολιτών.
  • θα πρέπει να δούμε τους τρόπους δράσης από τους πιο ασυνδικάλιστους και χτυπημένους χώρους μέχρι τις ευθύνες και το ρόλο που πρέπει να σηκώσει το ΕΚΑ.