Ανακοίνωση ΣΕΚΕΣ για την επιλεκτική πληρωμή των κανονικών αδειών

sekesNEW-logo

sekesNEW-logoΤο ΣΕΚΕΣ στη συνέλευσή του την Τρίτη 16/2 συζήτησε το θέμα που έχει προκύψει με την επιλεκτική πληρωμή των κανονικών αδειών και κατέληξε στα παρακάτω:

• Να ζητήσει άμεσα συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ κ. Μπενίση, τον Γενικό Διευθυντή Ανθρωπίνου Δυναμικού και οργανωτικών λειτουργιών συνάδελφο Κυριάκη και την διευθύντρια Εσωτερικού Ελέγχου συναδέλφισα Πολιτάκη, με σκοπό να θέσει επίσημα το ζήτημα και να καταθέσει αίτηση για διερεύνηση του θέματος και αποκατάσταση του αισθήματος δικαίου ανάμεσα στο προσωπικό.

• Να θέσει το ζήτημα στην ΟΜΕ και τους συλλόγους ώστε να πάρουν άμεσα θέση για τη διερεύνηση της υπόθεσης και τη λήψη των αναγκαίων μέτρων ώστε εφεξής να αποκατασταθεί η ισονομία.

• Να μην αποδεχτεί την πρόθεση του συν. Θανάση Φωτόπουλου, να παραιτηθεί από μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού, αποδεχόμενοι το περιεχόμενο της δημόσιας δήλωσής του.

Το ΣΕΚΕΣ θα καταθέσει στην ΟΜΕ και τους συλλόγους πρόταση να διερευνηθεί νομικά η δυνατότητα να καταβληθούν οι νόμιμες αποζημιώσεις για τις κανονικές άδειες στο σύνολο του προσωπικού, χωρίς να συμπεριληφθεί στο μισθολογικό κόστος.

Καλούμε τα μέλη τους φίλους του ΣΕΚΕΣ και όλο το προσωπικό να αντιμετωπίζουν τις πολυποίκιλες γραπτές, ηλεκτρονικές και προφορικές επιθέσεις που δέχεται το ΣΕΚΕΣ με ψυχραιμία. Οι αλληλοκατηγορίες μεταξύ συναδέλφων και η δηλητηρίαση του κοινού αέρα που αναπνέουμε όλοι στην ΕΥΔΑΠ, ωφελεί μόνο όσους και όσες επιθυμούν να συγκαλύψουν τα πραγματικά γεγονότα και τους πραγματικούς υπεύθυνους.

Η γραμματεία του ΣΕΚΕΣ για Δημόσια ΕΥΔΑΠ