18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Προμαχώνας: Με δικό τους μπλόκο απαντούν οι βούλγαροι οδηγοί φορτηγών στο μπλόκο των αγροτών

Πρόσφατα

agrotes-promaxonasΕγκλωβισμένα ΙΧ και φορτηγά επί ελληνικού αλλά και επί βουλγαρικού εδάφους βρίσκονται στο τελωνείο του Προμαχώνα, λόγω του αποκλεισμού του από Έλληνες αγρότες, αλλά και διαμαρτυρίας Βούλγαρων οδηγών φορτηγών.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΑΜΠΕ, βούλγαροι οδηγοί, που βρίσκονται εγκλωβισμένοι επί βουλγαρικού εδάφους, εξαιτίας του αποκλεισμού του τελωνείου του Προμαχώνα από αγρότες, απέκλεισαν το οδόστρωμα στην ελληνο-βουλγαρική μεθόριο, εμποδίζοντας τη διέλευση των Ι.Χ. αυτοκινήτων και λεωφορείων από και προς την Ελλάδα, σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

Ο αποκλεισμός ξεκίνησε στις 11 το πρωί, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον εγκλωβισμό των οδηγών φορτηγών στο σημείο, λόγω του αγροτικού μπλόκου στο ελληνικό έδαφος. Το τελευταίο φορτηγό που πέρασε από το σημείο ήταν, τη Δευτέρα, στη 1 μετά το μεσημέρι.

Στο σημείο, βρίσκονται εγκλωβισμένα στην περιοχή 600 φορτηγά επί ελληνικού εδάφους και 100 ΙΧ αυτοκίνητα, ενώ στο έδαφος της Βουλγαρίας είναι ακινητοποιημένα περί τα 700 φορτηγά και 100 ΙΧ αυτοκίνητα.

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις