4 C
Athens
Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023

ΠΟΣΠΕΡΤ, Λιθογράφοι και ΕΣΗΕΑ δίπλα στο διωκόμενο πρώην πρόεδρο της ΕΤΕΡ Δ. Καμαρινόπουλο

Πρόσφατα

Η ΠΟΣΠΕΡΤ στηρίζει και στέκεται δυναμικά αλληλέγγυα στους ηρωικούς συνδικαλιστές που ΔΕΝ γονατίζουν και υψώνουν το ανάστημα τους απέναντι στο άδικο, που στηρίζουν τις ΣΣΕ και τα δίκαια των εργαζομένων και της εργατικής τάξης μέσα από τους αγώνες τους.

Πόσο μάλλον στο συνάδελφο – μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΣΠΕΡΤ και τ. Προέδρου της ΕΤΕΡ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, που δικάζεται κατηγορούμενος για ανακοινώσεις του Σωματείου του, καλώντας τους εργαζόμενους σε απεργιακές κινητοποιήσεις και διεκδικήσεις.

Η δίωξη γίνεται κατόπιν εγκλήσεως του FLASH 96 και του φυγόδικου Π. Κυριακίδη, κατηγορούμενου για βαρύτατα ποινικά αδικήματα, που αφού χρωστά στον Καμαρινόπουλο 100.000 ευρώ από δεδουλευμένα και αποζημιώσεις και μάλιστα προέρχονται από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, ζητά και τα ρέστα. Όσο για τη διοίκηση του FLASH που βρίσκεται εκεί και χάρη των αγώνων του εργαζόμενου Δημήτρη Καμαρινόπουλου, τους τονίζουμε ότι οι επιθέσεις απέναντι στους εργαζόμενους, τους συνδικαλιστές και τα σωματεία τους, θα μας βρει όλους ενωμένους απέναντι στις αυθαιρεσίες τους, τη συκοφάντηση, την τρομοκράτηση και την καταδίωξη εργαζόμενων και συνδικαλιστών και δεν θα τους περάσει.

Η δίκη γίνεται στις 8 / 1 / 2016, Παρασκευή, στο Η’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, στα δικαστήρια της Ευελπίδων και πρέπει να είμαστε όλοι εκεί να διατρανώσουμε σε όλους ότι η συνδικαλιστική δράση δεν ποινικοποιείται όσο κι αν το προσπαθούν «νταβατζήδες», κυβερνήσεις, κουαρτέτα.

Ο αγώνας για την προάσπιση των συμφερόντων του κόσμου της εργασίας απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές των κυβερνήσεων και των εργοδοτών που με αυταρχικό τρόπο προσπαθούν να ποδοπατήσουν και να τελειώσουν την αλληλεγγύη και το δικαίωμα αντίστασης στις πολιτικές εξαθλίωσης θα είναι διαρκής και ανυποχώρητος, γιατί οι ζωές μας είναι πάνω από τα κέρδη τους, τα μνημόνια και όσους τα πρεσβεύουν.

Η απάντηση μας είναι πάντα μία: Αλληλεγγύη – Αντίσταση και Αγώνας !

ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ!

Θα κλιμακώσουμε τους αγώνες και τη δράση μας και δεν θα τους περάσει.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ !

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ

ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΜΙΣΘΟΥΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ – ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

 

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ ΜΙΣΘΩTΩΝ
ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΥΠΟΥ – ΧΑΡΤΟΥ- ΜΜΕ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ


Κάτω τα χέρια από τη συνδικαλιστική δράση!

H Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων καταγγέλλει την μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του Δημήτρη Καμαρινόπουλου, πρώην Πρόεδρο της ΕΤΕΡ, ο ιδιοκτήτης του ραδιοσταθμού Flash 96.

Οι λόγοι που επικαλείται η εργοδοσία στην μήνυση της είναι προφανέστατα προσχηματικοί.

Στόχος τους είναι η ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης. Θέλουν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους, να μη σηκώνουν κεφάλι, να μην παλεύουν. Θέλουν να επιβάλουν νεκρική σιγή για να περάσουν τα μέτρα τους χωρίς αντιδράσεις!

Ας είναι σίγουρη η Διοίκηση του Flash 96 ότι ανοίγοντας μέτωπο με συναδέλφους εργαζόμενους και συνδικαλιστές της ΕΤΕΡ, θα συναντήσει απέναντι της ενωμένα τα Σωματεία του κλάδου.

To τελευταίο διάστημα παρατηρείται ένταση της επίθεσης στο δικαίωμα της συνδικαλιστικής δράσης.

Στην επίθεση της εργοδοσίας απαντάμε με δυνάμωμα της ταξικής πάλης και της αλληλεγγύης.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ
ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

 

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ


Η ΕΣΗΕΑ συμπαρίσταται στον πρ. Πρόεδρο της ΕΤΕΡ Δ. Καμαρινόπουλο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει την αλληλεγγύη του προς τον πρώην Πρόεδρο και ιδρυτή της ΕΤΕΡ Δημήτρη Καμαρινόπουλο, ο οποίος διώκεται για «δυσφήμηση ανώνυμης εταιρείας κατ’ εξακολούθηση» για τις ανακοινώσεις της ΕΤΕΡ την 11η και την 14η Ιουλίου 2011 σχετικά με τις τότε κινητοποιήσεις των εργαζομένων τεχνικών στον ραδιοσταθμό «Flash96», κατόπιν εγκλήσεως της εταιρείας Flash ΑΕ και του Π. Κυριακίδη.

Σημειώνεται ότι ο Π. Κυριακίδης ο οποίος παραμένει φυγόδικος, κατηγορείται για βαρύτατα ποινικά αδικήματα και σύμφωνα με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις,  χρωστάει στον διωκόμενο Καμαρινόπουλο ποσό άνω των 100.000 ευρώ από δεδουλευμένα και αποζημιώσεις!

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ θα στηρίξει με κάθε πρόσφορο μέσο τον πρώην Πρόεδρο της ΕΤΕΡ Δημήτρη Καμαρινόπουλο και θα βρεθεί στο πλευρό του την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου του 2016 στις 9 π.μ. έξω από την αίθουσα του Η’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου έχει κληθεί να παραστεί ως κατηγορούμενος.

Δηλώνει απερίφραστα ότι η συνδικαλιστική δράση δεν μπορεί να ποινικοποιείται ούτε οι άνθρωποι των ΜΜΕ να τρομοκρατούνται και να φιμώνονται, όπως επιχειρεί ο φυγόδικος Π. Κυριακίδης με την ενέργειά του κατά του πρώην Προέδρου της ΕΤΕΡ.

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις