15.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εργαζόμενοι «Π & Α Κυριακού»: 48ωρη απεργία για την υποστελέχωση στο Ακτινολογικό

Πρόσφατα

aglaia-kiriakouΟι εργαζόμενοι στο ακτινολογικό τμήμα του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού με την στήριξη του ενιαίου σωματείου και της ΠΟΕΔΗΝ συμμετέχουν στη 48ωρη ΑΠΕΡΓΊΑ στις 22-23/10.

Μοναδικό αίτημα τους είναι η κάλυψη του τμήματος με προσωπικό για να λειτουργήσει με το καλύτερο τρόπο για τους μικρούς ασθενής.

Υπάρχουν 10 εργαζόμενοι για να καλύψουν κυκλικό ωράριο και εφημερίες του νοσοκομείου μέρα παρά μέρα . Οι συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενους για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι εξουθενωτικές, υπάρχει δυσκολία στη χορήγηση ΡΕΠΟ & ΑΔΕΙΩΝ.

Η απογευματινή εφημερία γίνεται από δυο τεχνολόγους με αποτέλεσμα όταν ο ένας είναι στο χειρουργείο και ο άλλος στους ορόφους, να μην υπάρχει τεχνολόγος στην εφημερία για την αντιμετώπιση των επειγόντων περιστατικών.

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μας έγγραφα προτάσεις προς την διοίκηση του νοσοκομείου μας και την υγειονομική περιφέρεια, δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα.

Αιτία του προβλήματος είναι το πάγωμα των προσλήψεων για αρκετά χρόνια και ρουσφετολογικές μετακινήσεις αποσπάσεις αρκετών συναδέλφων.

Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μαζί με τους γονείς και τους μικρούς ασθενής μέχρι να εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις για την έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία των μικρών μας ασθενών.

Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσοκομείο

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις