15.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΓΝ Πρέβεζας: Διαμαρτυρία εργαζομένων, κατοίκων, φορέων για το κλείσιμο της Καρδιολογικής (βίντεο)

Πρόσφατα

Πρέβεζα-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-poreia2Βίντεο από τη διαμαρτυρία του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσοκομείο Πρέβεζας, καθώς και των φορέων και των κατοίκων της περιοχής, για το λουκέτο στην Καρδιολογική Κλινική, το απόγευμα της Τρίτης. Στο βίντεο, Ο πρόεδρος μιλά ΤΟΥ Σωματείου Στρατής Βουγέλλης.

 Να σημειωθεί ότι χθες το πρωί το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας έκανε παράσταση διαμαρτυρίας στον εισαγγελέα, «ώστε να εκφράσει την έντονη ανησυχία του και να καταστήσει σαφή την ευθύνη όσων ανέστειλαν τη λειτουργία της καρδιολογικής κλινικής», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετικό δελτίο Τύπου.

Πρέβεζα-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-Πορείας

Επιπλέον, το ΕΚΠ με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου στις 19/10/2115 προκήρυξε τρίωρη στάση εργασίας από τις 12 τις 3μ.μ. εως ΓΙΑ ΤΗΝ Παρασκευή 30 Οκτώβρη, προκειμένου «την ΟΛΟΙ ΟΙ Εργαζόμενοι ΝΑ συμμετάσχουν μαζικά ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-συλλαλητήριο στις 12: 30 Το ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ Αυλή ΤΟΥ Νοσοκομείου Πρέβεζας ».

ΝΑ διεκδικήσου ΓΙΑ χατά:

  • την άμεση στελέχωσή του με το αναγκαίο εξειδικευμένο προσωπικό μόνιμης και αποκλειστικής απασχόλησης, όλων των κλάδων και ειδικοτήτων,

  • την αναγκαία κρατική χρηματοδότησή του ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται πλήρως, με τις προσφερόμενες υπηρεσίες του στις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής μας,

  • την κατάργηση κάθε επιχειρηματικής λογικής και δράσης στη λειτουργία του, με ελεύθερη και απολύτως δωρεάν πρόσβαση ασφαλισμένων και ανασφαλίστων στις προσφερόμενες υπηρεσίες του.

Εργαζόμενοι, κάτοικοι και φορείς της περιοχής αγωνίζονται:

  • ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές και στις επιταγές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και σε όλους όσοι τις εφαρμόζουν, που οδηγούν το ΓΝ Πρέβεζας σε πλήρη απαξίωση και διάλυση.

  • ενάντια στα σχέδια υποβάθμισης και αλλαγής ρόλου του ΓΝ Πρέβεζας, και υπέρ της αναβάθμισής του, για να μπορεί κάθε πολίτης, κάθε ώρα να βρίσκει λύση στα προβλήματα υγείας του.

  • υπέρ ενός συστήματος υγείας, αποκλειστικά δημόσιου και δωρεάν, με ελεύθερη πρόσβαση όλων των κατοίκων σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, χωρίς χαράτσια και πληρωμές.

youtube-μετα-βίντεο

Βίντεο, φωτογραφίες από preveza-info.gr

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις