28.2 C
Athens
Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

ΛΑΡΚΟ: Όταν τελειώνει η… ανοχή κάποιων που «όψιμα» ενδιαφέρονται για το μέλλον της εταιρείας

Πρόσφατα

meta-larkoΣυναδέλφισσες – Συνάδελφοι… Διαβάσαμε με προσοχή την ανακοίνωση των Σωματείων Λάρυμνας – Αγίου-Ιωάννη (τα υπόλοιπα σωματεία γιατί δεν είχαν εκπροσώπους, μήπως λένε αλήθειες στον πρόεδρο αλλά και σε εσάς, και όπως πάντα πονάει η αλήθεια;;;).

Πραγματικά απορούμε… κύριοι των σωματείων: Περιμένατε καλύτερες απαντήσεις από έναν πρόεδρο που τελεί υπό αντικατάσταση; Περιμένατε να σας δώσει «λευκή επιταγή» συνέχειας στα γνωστά σας πανηγύρια; Μόνο αυτά μπορείτε να κάνετε.

Ποτέ δεν καταγγείλατε τη συγκεκριμένη Διοίκηση για το οργανωμένο σχέδιο απαξίωσης τις εταιρείας και το ξεπούλημα αντί πινακίου φακής.

Λέτε ότι σας είπε ο πρόεδρος πως δε συνεργάζεται με αυτούς που βρίζουν τη Διοίκηση και λένε ψέματα!

Λέει ψεύτες αυτούς που καταγγέλλουν ότι η εταιρεία είναι σε κρίσιμη κατάσταση; Είναι ψέματα ότι η εταιρεία «μπαίνει μέσα» σχεδόν 10 εκατομμύρια από την αρχή του έτους (σύμπτωση αριθμών που τα ταμειακά διαθέσιμα είναι περίπου τόσα; )

Λέτε για τα ταμειακά διαθέσιμα τις εταιρείας ότι επαρκούν μέχρι τέλος καλοκαιριού. Έχετε κάνει σωστά τους λογαριασμούς;;

Λέτε να δούμε στάση πληρωμών τους επομένους μήνες. αν συνεχίσει να υπάρχει αυτή η Διοίκηση.

Είναι ψέματα ότι τα αποθέματα έχουν μειωθεί στο ελάχιστο; Μόνοι σας λέτε ότι οι πλατείες στην Εύβοια είναι άδειες.

Για το θέμα Κωπαΐδας, μας λέτε ότι τώρα θα γίνει μερική αγορά χωραφιών… Πότε;

Έπρεπε να συμβεί το θανατηφόρο ατύχημα του συνάδελφου, στην Τσούκα, με αποτέλεσμα τη διακοπή εξόρυξης (ποιος ξέρει για πόσο), ώστε να θυμηθείτε το πρόβλημα του Αγίου Ιωάννη; Τώρα ξαφνικά κόπτεστε να κάνετε την απαλλοτρίωση;

Τόσο καιρό τι κάνατε;!!!!

Εσείς, κύριοι του Σωματείου Λάρυμνας, πού ήσασταν; Αντί να σκύψετε και να πιέσετε για τα σοβαρά προβλήματα που αφορούν στο αύριο της εταιρείας, τρέχατε να βολέψετε τα δικά σας παιδιά και να κατανείμετε τα σπίτια του οικισμού (τσιφλίκι σας το θεωρείτε;) και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο αλλά και στο επόμενο διάστημα με νέα κυβέρνηση σαν να μην υπάρχει αύριο.

Σταματήστε να κοροιδεύετε τους συναδέλφους, ότι παλεύετε για αυτούς. Ποτέ δεν κοιτάξατε το συμφέρον τους.

Πού ήσασταν, κύριοι του Σωματείου, τον τελευταίο χρόνο επί κυβερνήσεως ΣΑΜΑΡΑ; Τι κάνατε για να τους τρίξετε τα δόντια; Κάνατε καμιά κινητοποίηση για να ακουστεί η αγανάκτηση που με τόσο ζήλο επικαλείστε τώρα; Τώρα σας τελείωσε η ανοχή; Με τη νέα κυβέρνηση;

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΚΥΡΙΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ.

Παραδεχτείτε, επιτέλους, ότι η διορισμένη διοίκηση από την κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ και τα τσιράκια του τα έχουν κάνει ΜΠΑΧΑΛΟ.

Όσο πιο γρήγορα αλλάξει η διοίκηση τόσο καλύτερα θα είναι για την εταιρεία για να τελειώσει το πάρτι των άσχετων διοικούντων.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες
Ήρθε η ώρα να συμπορευτείτε με την παράταξη του ΜΕΤΑ εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ. Να μας δώσετε δύναμη να παλέψουμε για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι εργαζόμενοι.

Καθημερινά μεγαλώνει η παράταξή μας μέσα από την αλήθεια και τον έντιμο αγώνα μας, ΕΝΑΝ ΕΝΤΙΜΟ ΤΑΞΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ενάντια στο Κεφάλαιο, χωρίς μεγάλες υποσχέσεις και ταξίματα – βολέματα.

ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ!

Σε λίγες ημέρες, καλείστε να δώσετε ένα ηχηρό μήνυμα στα «παπαγαλάκια» όπου μας θεωρούν μικρή δύναμη (εκλογές αντιπροσώπων στη διοίκηση).

Με ταξικούς χαιρετισμούς,
ΜΕΤΑ εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ

Υ.Γ. Το λαλίστατο ΕΑΜ δεν είδαμε να γράφει κάτι για τον διαχωρισμό των Σωματείων.

 


Για την ανακοίνωση των Σωματείων Λάρυνας – Αγίου Ιωάννη, μπορείτε να ενημερωθείτε ΕΔΩ.

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις