16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δίκτυο υπηρεσιών πληροφόρησης και συμβουλευτικής εργαζομένων

Πρόσφατα

ginaika-ergazomeni-metapoiisi-apnetΤο Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, λαμβάνοντας υπόψη το δυσμενές περιβάλλον όπως έχει αυτό διαμορφωθεί εξαιτίας των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης, και προσπαθώντας να υποστηρίξει και να ενδυναμώσει τους εργαζόμενους, αναπτύσσει σε πανελλαδικό επίπεδο το «Δίκτυο υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής εργαζομένων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ».

Η πρωτοβουλία αυτή απευθύνεται στο εργατικό δυναμικό της χώρας, με σκοπό τη ΔΩΡΕΑΝ παροχή Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής σε θέματα εργασιακών σχέσεων, ασφαλιστικής νομοθεσίας και πολιτικών απασχόλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα μπορούν:

α) να υποβάλλουν τα δικά τους ερωτήματα στις δομές του Δικτύου που αφορούν στις παραπάνω θεματικές ενότητες (συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα – διαθέσιμη εδώκαι αποστέλλοντάς την στην ηλεκτρονική διεύθυνση inediktio@inegsee.gr).

Κατόπιν, η ομάδα των συνεργαζόμενων νομικών με το δίκτυο επεξεργάζεται το ερώτημά τους και λαμβάνουν πολύ σύντομα την απάντησή τους.

β) διαθέτοντας την ηλεκτρονική τους διεύθυνση, να λαμβάνουν σχετικό Πληροφοριακό υλικό που εκδίδεται σε τακτά χρονικά διαστήματα,

γ) να συμμετέχουν σε εργαστήρια Συμβουλευτικής, με θεματικές ενότητες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των εργαζομένων (διαχείριση εργασιακού άγχους, διαχείριση συγκρούσεων στο χώρο εργασίας, ανάπτυξη επικοινωνιακών δεξιοτήτων κ.α.) τόσο στους χώρους κάθε Δομής όσο και σε χώρους εργασίας, Σωματείων και φορέων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται μέσω της ιστοσελίδας του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ www.inegsee.gr καθώς και με προσωπική επαφή σε μια από τις 19 Δομές της χώρας.

Για το νομό Αττικής η υπηρεσία εδρεύει στο ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, Εμμ. Μπενάκη 71Α, Τ.Κ. 10681, Αθήνα, τηλέφωνο επικοινωνίας 210-3327772, e-mail: n.mpardaki@inegsee.gr, Ντίνα Μπαρδάκη.

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις