15.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έντονη αντίδραση του ΠΦΣ για τη μη συμμετοχή φαρμακοποιού στο νέο Δ.Σ. του ΕΤΑΑ

Πρόσφατα

vroutsis-gkrizofontoΕπιστολή στον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση απέστειλε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του για τον αποκλεισμό των φαρμακοποιών από το διορισμένο, νέο Δ.Σ. του ΕΤΑΑ, που έγινε με μια διάτρητη απόφαση, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, προκειμένου να βολευτούν οι «ημέτεροι».

«Οι επιλογές του Υπουργείου στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αφήνουν σαφείς υπόνοιες μεροληπτικής αντιμετώπισης σε βάρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, που εκπροσωπεί 12000 φαρμακεία και αποτελεί σημαντικό κλάδο μεταξύ των υγειονομικών. Θεωρούμε ότι η όλη επίσπευση της διαδικασίας του διορισμού των μελών και του Κυβερνητικού Επιτρόπου, δεν συνάδει με τις αρχές της Δημοκρατίας και της Αξιοκρατίας που πρέπει να τηρούνται, ειδικά λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές», σημειώνει στην επιστολή του ο ΠΦΣ.

Υπενθυμίζεται πως έντονη αντίδραση υπήρξε και από το ΤΕΕ, που έκανε λόγο για «προεκλογικό πραξικόπημα παράνομων, αντιδημοκρατικών και αντιδεοντολογικών, κομματικών διορισμών».

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις