Τη στήριξηή της στη Γενική Απεργία της Πέμπτης 27 Νοέμβρη ανακοίνωσε η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, υπογραμμίζοντας πως οι εργαζόμενοι απαιτούν και διεκδικούν «την αποκατάσταση του εισοδήματος μισθωτών και συνταξιούχων, τη στήριξη των ανέργων και των οικογενειών τους,την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων, την ενίσχυση του ασφαλιστικού συστήματος».
Οι εργαζόμενοι, υπογραμμίζει «ζητούν να μπει τέλος στις απολύσεις, στις ιδιωτικοποιήσεις, στην υπονόμευση των εργατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, στο αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό μέτρο της επίταξης».
«Αγώνας για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών, όλοι μαζί μπορούμε», καταλήγει στη σχετική της ανακοίνωση καλώντας όλους και όλες στην κεντρική συγκέντρωση, στις 11 το πρωί, στην πλατεία Κλαυθμώνος.