18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Διάψευση δημοσιεύματος στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ»

Πρόσφατα

Επιστολή του Βασίλη Γκιτάκου στην «ΑΥΓΗ»

Με έκπληξη διαβάσαμε δημοσίευση στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ»   http://www.avgi.gr/article/4942050/sto-eurokoinoboulio-antiprosopeia-tis-poe-ota-proskeklimeni-tis-s-sakorafa ότι η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σοφία Σακοράφα, έχει προσκαλέσει στην έδρα του ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο, αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ)!

 Το διαψεύδουμε κατηγορηματικά, εκτός βέβαια αν ο(η) συντάκτης της εφημερίδας σας θεωρεί ΠΟΕ-ΟΤΑ την Συνδικαλιστική Ανατροπή (πρ. ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ) ή έχει σκόπιμα παραπληροφορηθεί και οφείλει έτσι κι αλλιώς να το διευκρινίσει.

Θα θέλαμε λοιπόν να ενημερώσουμε τον(την) συντάκτη του δημοσιεύματος και την εφημερίδα σας ότι η Εκτελεστική Επιτροπή και το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-ΟΤΑ αποτελείται από μέλη τεσσάρων διαφορετικών παρατάξεων εκ των οποίων τα μέλη των τριών εκ των τεσσάρων παρατάξεων ουδέποτε ρωτήθηκαν ή καλέστηκαν να συμμετάσχουν στην αντιπροσωπεία. Αντίθετα όπως έγινε γνωστό από τον πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμη Μπαλασόπουλο στις τελευταίες συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, η παράταξη της Συνδικαλιστικής Ανατροπής (πρ. ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ) έχει προσκληθεί από την ευρωκοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και την ευρωβουλευτή κ. Σοφία Σακοράφα να μεταβεί στο Στρασβούργο.

Η κ. Σακοράφα, αν έχει υποχρέωση για την εκλογή της, στο γεγονός ότι είχε μετατραπεί η ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ (αυτή την ονομασία είχε τότε) σε ψηφοθηρικό πανελλαδικό της μηχανισμό, εκτός ότι είναι δικό της θέμα και θέμα των οργάνων του κόμματος στο οποίο ανήκει, θεωρώ ότι είναι και του κόσμου της Αριστεράς, γιατί αυτές οι συμπεριφορές δεν έχουν καμία σχέση με τις αξίες του.

Όταν όμως παραποιείται η αλήθεια και μάλιστα από μια εφημερίδα της Αριστεράς, χωρίς να διασταυρώνει την πληροφόρησή της, αφορά και εμάς, πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για άτομα και παρατάξεις, όπως εν προκειμένω, διακρίνονται για τον παραγοντισμό και τον οπορτουνισμό τους, οι οποίοι δεν χάνουν την ευκαιρία να επιτίθενται στις δυνάμεις της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και του ΜΕΤΑ στους ΟΤΑ και την ΑΔΕΔΥ.

Βασίλης Γκιτάκος, μέλος της Ε/Ε της ΠΟΕ-ΟΤΑ και επικεφαλής του ΜΕΤΑ-ΟΤΑ

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις