Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα του Συνεδρίου της ΟΔΥΕ
Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 25-10-2014, οι εργασίες του συνεδρίου της ΟΔΥΕ με ανατροπή των συσχετισμών.
Πρώτη δύναμη αναδείχθηκε η παράταξη μας, υπό τον νέο τίτλο «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Δικαστικών Υπαλλήλων για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ», στο ψηφοδέλτιο της οποίας συνεργάστηκαν Ανεξάρτητοι Δικαστικοί Υπάλληλοι, Αριστεροί συνδικαλιστές, η Πρωτοβουλία και το ΕΝΙΑΙΟ συνδικαλιστές της ριζοσπαστικής αριστεράς.
Τα αποτελέσματα των εκλογών ανέδειξαν :
Α) Για το Δ.Σ. της ΟΔΥΕ:
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: 5 έδρες (από 4 που είχε στην προηγούμενη θητεία το ΕΝΙΑΙΟ),
ΠΑΜΕ: 4 έδρες(από 3 που είχε στην προηγούμενη θητεία),
ΔΑΚΕ: 4 έδρες (από 4 στην προηγούμενη θητεία),
ΑΣΚ: 3 έδρες (από 4 στην προηγούμενη θητεία),
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ: 1 έδρα (δεν είχε εκπροσώπηση στην προηγούμενη θητεία).
B) Για Αντιπροσώπους στην ΑΔΕΔΥ:
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: 4 έδρες (από 3 που είχε στην προηγούμενη θητεία το ΕΝΙΑΙΟ),
ΠΑΜΕ: 3 έδρες (από 2 στην προηγούμενη θητεία),
ΔΑΚΕ: 2 έδρες (3 είχε και στην προηγούμενη θητεία),
ΑΣΚ: 3 έδρες (3 είχε και στην προηγούμενη θητεία).
Πιστεύουμε ότι η Ομοσπονδία μας γυρίζει σελίδα και ο νέος συσχετισμός δυνάμεων διευκολύνει την ενότητα που είχε λείψει από τον Κλάδο μας.
Με σεβασμό στη βούληση και την εντολή των συνέδρων, χωρίς τους αποκλεισμούς του παρελθόντος, που τραυμάτισαν το κύρος του Κλάδου και ανέτρεψαν την εντολή των συναδέλφων , πορευόμαστε ενωτικά.
Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, διεκδικούμε και αγωνιζόμαστε, για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών, για την επαναφορά της αξιοπρέπειας αλλά και του βιοτικού επιπέδου των συναδέλφων μας στα προ των μνημονίων επίπεδα, για ένα καλύτερο αύριο δικό μας και των παιδιών μας.
Αθήνα, 30 Οκτώβρη 2014
* Το ΜΕΤΑ υποστήριζε το συνδυασμό ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ