16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εργαζόμενοι «Ηλεκτρομηχανικής Κύμης»: Αγώνας μέχρι τέλους – Δε μας απέμεινε τίποτε άλλο

Πρόσφατα

Έως και το… Θουκυδίδη επιστράτευσαν οι εργαζόμενοι στην «Ηλεκτρομηχανική Κύμης», για να κεντρίσουν το φιλότιμο των βουλευτών και των υπόλοιπων πολιτικών φορέων του νομού, προκειμένου να βρεθεί λύση για την πληρωμή των δεδουλευμένων τους και τη διάσωση της επιχείρησης.

Στην τελευταία τους ανακοίνωση, κάνουν μία αναδρομή στην υπόθεση της «Ηλεκτρομηχανικής», αναφέροντας τα λάθη και τις παραλείψεις της διοίκησης της εταιρείας, αλλά και τις κούφιες υποσχέσεις που έλαβαν κατά καιρούς.

Αφού αναφέρουν όλα τα περιστατικά επισημαίνουν:

«Αν για όλα αυτά ο Υπουργός, ο Υφυπουργός, οι Βουλευτές και οι πολιτικοί φορείς του Νομού μείνουν άπραγοι είναι συνυπεύθυνοι και υπόλογοι για τις ζωές 55 οικογενειών και την μετατροπή μιας ολόκληρης περιοχής σε κρανίου τόπο…

»Οι εργαζόμενοι είναι ακόμα εδώ και θα είναι μέχρι τελικής δικαίωσης με οποιοδήποτε κόστος. Άλλωστε δεν μας απέμεινε και τίποτα άλλο εκτός του αγώνα και της αξιοπρέπειάς μας

»Προδότης δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδας στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει Δημόσιο Αξίωμα εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των Ανθρώπων πάνω στους οποίους Άρχει».

Πηγή: «Ευβοϊκή Γνώμη»

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις