Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσιοθεραπευτών (ΠΣΦ) ζητεί αλλαγή πολιτικής διαφορετικά, όπως αναφέρει, οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ θα υποχρεώνονται από την Δευτέρα να καταβάλουν στους φυσικοθεραπευτές τους ολόκληρο το αντίτιμο για τις συνεδρίες φυσικοθεραπειών και να διεκδικούν, στη συνέχεια, την αποζημίωσή τους από τις οικονομικές υπηρεσίες του Οργανισμού.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μετά από την απόφαση του Κ.Δ.Σ. του Π.Σ.Φ., ο κλάδος των φυσικοθεραπευτών προκηρύσει 24ωρη απεργία για την Παρασκευή 18/10.
Η απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18/10 στο Υπουργείο Υγείας Αριστοτέλους 17 και ώρα 12.00. Προσυγκέντρωση στα γραφεία του ΠΣΦ ώρα 11.00 π.μ..
Τα πούλμαν της επαρχίας μπορούν να αφήνουν τους φυσικοθεραπευτές μπροστά από το άγαλμα της Αθηνάς, απέναντι από τα γραφεία του Συλλόγου, Λ. Αλεξάνδρας 34 και να παρκάρουν στο Πεδίο του Άρεως.
Για την κάλυψη των συναδέλφων φυσικοθεραπευτών του δημοσίου τομέα θα ζητηθεί έγγραφο από την ΠΟΕΔΗΝ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και θα αναρτηθεί.
Σχετικά αρχεία:
ΑΦΙΣΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΛΥΨΗΣ ΑΠΟ ΠΟΕΔΗΝ
ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΛΥΨΗΣ ΑΠΟ ΠΟΕ-ΟΤΑ
ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΑΔΕΔΥ
ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ
ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΠΟΕΔΗΝ
ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΓΣΕΕ
ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΛΥΨΗΣ ΑΠΟ ΓΣΕΕ