16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

700 απολύσεις στα δημοτικά ραδιόφωνα έως το τέλος του έτους

Πρόσφατα

Το πρόγραμμα εξυγίανσης εν λειτουργία, με τουλάχιστον 700 απολύσεις, σχεδιάζει να εφαρμόσει η κυβέρνηση διά μέσω του υπουργείου Εσωτερικών και του Γιάννη Μιχελάκη και στα δημοτικά ραδιόφωνα, κατά τα πρότυπα της λύσης που προωθείται στην αμυντική βιομηχανία.

Το σχέδιο αναμένεται να υλοποιηθεί εντός του έτους, ώστε να συμπεριληφθούν οι 700 απολύσεις στο μνημονιακό στόχο των 2.000 απολύσεων μέχρι τα τέλη του 2013.

Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά της η εφημερίδα το «Έθνος», θα βρεθούν στο στόχαστρο για απόλυση 700 διοικητικοί, τεχνικοί και δημοσιογράφοι που εργάζονται στη δημοτική ραδιοφωνία με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Οι εργαζόμενοι που υπηρετούν στα ραδιόφωνα με μόνιμη σχέση εργασίας και έχουν μεταταχθεί εκεί από άλλες θέσεις των δήμων θα μπουν σε καθεστώς διαθεσιμότητας – απόλυσης.

Οι πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα λένε ότι η αναδιάρθρωση θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου.

Ο μνημονιακός στόχος για 2.000 απολύσεις θα συμπληρωθεί με τις απομακρύνσεις 1.000 εργαζομένων από τις αμυντικές βιομηχανίες και τις απολύσεις 250 – 300 επίορκων υπαλλήλων που έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα με την ποινή της οριστικής παύσης από τα πειθαρχικά συμβούλια.

Με πληροφορίες από «Έθνος»

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις