15.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΔωνΗΣ μαινόμενος δεικνύει την Αρχή του

Πρόσφατα

Τι είπε πάλι ο ανεκδιήγητος υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, αυτός που έβριζε -όντας στο ΛΑΟΣ- το σημερινό πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και μάλιστα έλεγε πως δε θα πάταγε πάλι το πόδι του στη ΝΔ, σε μια αποστροφή του λόγου του για την εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», η οποία σε σημερινό της πρωτοσέλιδο λέει περί 1.618 απολύσεων στο χώρο της υγείας;

Αφού διαβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ότι δεν θα απολυθεί κανείς εργαζόμενος (σ.σ.: η τρόικα το ξέρει;), προκάλεσε τους συντάκτες της εφημερίδας, λέγοντας πως αν τελικά γίνουν απολύσεις, ο ίδιος θα παραιτηθεί από υπουργός και βουλευτής, και αντίστοιχα αν δεν υπάρξει καμία απόλυση, η εφημερίδα να σταματήσει να κυκλοφορεί.

Ο πολιτικά φερέγγυος, λοιπόν, Άδωνις Γεωργιάδης όχι μόνον έχει το θράσος να λέει ψέματα, ότι δήθεν δε θα υπάρξουν απολύσεις στο χώρο της υγείας, αλλά ζητεί και από μια ιδιωτική επιχείρηση να κλείσει, με αποτέλεσμα -εάν γίνει αυτό- να χάσουν οι εργαζόμενοι τη δουλειά τους.

Το ένα από τα καλά παιδιά των δανειστών, με λίγα λόγια, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά αυτό που έλεγαν οι πρόγονοί μας, τους οποίους και έχει μελετήσει: «Αρχή άνδρα δείκνυσι».

Και τι δείχνει η αγωγή του; Πως μόνος του σκέπτεται (στη συγκεκριμένη περίπτωση, γιατί για τις απολύσεις στο χώρο της υγείας ακολουθεί κατά γράμμα το ραβασάκι της τρόικας), μόνος του αποφασίζει και μόνος του… αυτοδιασύρεται. Μπροστά στο μένος του, δεν υπολογίζει τίποτε, με αποτέλεσμα να… εξαπολύει αβελτηρίες!

Σκεφτείτε να ήταν η «Ελευθεροτυπία» υπό κρατικό έλεγχο. Με διαδικασίες – εξπρές θα είχε υπογράψει αυτός και οι όμοιοί του Προεδρικό Διάταγμα για το άμεσο λουκέτο, όπως έκαναν και με την ΕΡΤ.

«Ωτακουστής»

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις